Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Κάλεσμα για δωρεά βιβλίων

Λέσχη Αναιρέσεις Πάτρας
Κάλεσμα για δωρεά βιβλίων

Η λέσχη Αναιρέσεις λειτουργεί κοντά ένα χρόνο στην πόλη της Πάτρας και έχει στεγάσει στον χώρο τις πολλές προβολές, εκδηλώσεις, workshops κλπ. Με κέντρο βάρους την παρέμβαση στα ζητήματα θεωρίας, πολιτισμού, ιστορίας και πολιτικής ευελπιστούμε ο χώρος των αναιρέσεων να αποτελεί ένα διαρκές σημείο αναφοράς στο κέντρο της πόλης, ανοιχτός στην δημιουργία του πολιτισμού της χειραφέτησης του συγχρόνου ανθρώπου και στην άρθρωση μια απελευθερωτικής απάντησης απέναντι στα ζητήματα που γεννά η καπιταλιστική κρίση!

Βιβλιοθήκη ανοιχτή στον λαό!

Ο τρόπος λειτουργίας μας είναι χωρίς εργοδότες και εργαζόμενους, “προϊστάμενους” και “χαμάληδες”, αλλά μέσα από μία άλλου τύπου συλλογική οργάνωση! Στην προσπάθεια μας για δημιουργία ανοιχτής δανειστικής βιβλιοθήκης έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες για την προστασία και ανάδειξη του αρχείου μας αλλά και για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας.
Παρόλα αυτά για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια σχετικά πλήρη βιβλιογραφία απευθυνόμαστε στον κόσμο που στηρίζει την λέσχη «Αναιρέσεις» να συνεισφέρει με τι δικές του δυνάμεις στην εκπλήρωση του παραπάνω στόχου!


ιστοσελίδα των Αναιρέσεων  http://anaireseis-patras.blogspot.gr/
facebook: Λέσχη "Αναιρέσεις" Πάτρας
mail επικοινωνίας anaireseis.patras@gmail.com
τηλ: 6979740849