Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του Φεστιβάλ Αναιρέσεις Πάτρας 2017

Κάτω η τέχνη σας, κάτω ο έρωτας σας, κάτω το σύστημα σας.
Να κάνουμε την ανάγκη ιστορία!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η 1η μέρα του Φεστιβάλ Αναιρέσεις Πάτρας 2017 στα Παλαιά Σφαγεία. Η μέρα ξεκίνησε με την εκδήλωση  "Ο πόλεμος στη γειτονιά μας. Για μια αντιπολεμική διεθνιστική απάντηση." Στην εκδήλωση αυτή φιλοξενήθηκαν διεθνείς αγωνιστές από την Τουρκία αλλά και την Παλαιστίνη καθώς και η Μαρία Μπικάκη, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ και ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος εκ μέρους της Αντιπολεμικής Διεθνστικής Κίνησης. Η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή, σε μια εποχή που το τέρας του πολέμου βρυχάται και η συνέχιση των πολεμικών αναμετρήσεων θέτει την ανάγκη να ενταθεί η αντιπολεμική αντιιμεριαλιστική πάλη και ανάληψη πρωτοβουλιών για την πάλη και αλληλεγγύη όλων των λαών της περιοχής ενάντια στην πολεμική απειλή, τις επεμβάσεις και τα σχέδια των αστικών τάξεων και του ιμπεριαλισμου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ξεκίνησε το πολιτιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ με τους Sneaky Mustard να ανεβαίνουν πρώτοι στη σκηνή. Ακολούθησαν οι Void Droid οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό και οι  Cyanna Mercury οι οποίοι παρέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο στους Naxatras.Οι Naxatras έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έκλεισαν δυναμικά αυτήν την όμορφη βραδιά.


Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ μας και σας καλούμε να παρευρεθείτε και να στηρίξετε με τον ίδιο τρόπο και τη δεύτερη μέρα!


Διοργάνωση: Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση